PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å

Alah seorang daripada mereka dibelasah sehingga komaSiri kejadian yang menimpa mereka itu amat meragukan Ia bukan kebetulan tetapi dirancang dengan rapi Zamri melakukan penyiasatan.

katarak book Katarak PDF/EPUBAlah seorang daripada mereka dibelasah sehingga komaSiri kejadian yang menimpa mereka itu amat meragukan Ia bukan kebetulan tetapi dirancang dengan rapi Zamri melakukan penyiasatan.

❤ Katarak pdf ⚣ Author Fitri Hussin – Beauty-and-the-beast.co Suasana universiti yang aman damai tiba tiba kucar kacir Segala galanya jadi kecoh dan heboh Seorang demi seorang rebah dengan skandal skandal yang menggegarkan kampus Sehinggalah salah seorang daripaSuasana universiti yang aman damai tiba tiba kucar kacir Segala galanya jadi kecoh dan heboh Seorang demi seorang rebah dengan skandal skandal yang menggegarkan kampus Sehinggalah s.

PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å

PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å

8 thoughts on “Katarak

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å katarak book, Katarak PDF/EPUBKawan kata ahli matematik perasaan itu hanya boleh diukur dengan satu nilai iaitu infiniti Kata ahli fizik perasaan itu adalah pantulan mata yang dibiaskan ke dalam hati Kata tukang kebun perasaan itu bagaikan pokok bunga Kata tukang cat perasaan itu bagaikan cat merah Ia jelas kelihatan walaupun dari jauh Kawan apakah perasaan itu? Perasaan itu adalah cinta pg 239 Kata aku? Perasaan cinta itu gila hahaha Oh ya Ini memang bukan review PFull review 18112013Pertamanya ini bukan novel cinta Walaupun banyak je status status berunsur cinta yang aku naikkan di GR Keduanya aku suka cover Nampak mengancam Dan aku hampir terpedaya kerana ingatkan ia kisah si penjenayah ala ala CSITetapi rupanya tidakYa ini bukan kisah jenayah yang memerlukan para CSI datang menyiasat Tertipu? hahaha sungguh aku rela ditipu kalau ada cerita yang fresh sebeginiRingkasnya ini kisah 5 sekawan di universiti yang melalui hari hari biasa mereka sebagai pelajar Sepatutnya kisah mereka biasa bia


  2. Hilmi Isa Hilmi Isa says:

    PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å katarak book, Katarak PDF/EPUB Katarak mengisahkan 5 sekawan yang menjalinkan persahabatan di sebuah universiti Selain FadhilZamriWadiAzrul dan Anas sememangnya tinggal di dalam kolej kediaman yang sama dan bilik kediaman mereka berdekatan antara satu sama lain Zamri dan Wadi merupakan rakan sebilik Begitu juga dengan Azrul dan Anas Kelima limanya bersahabat rapat dan saling bekerjasama untuk membantu antara satu sama lain Bermula dengan cubaan mereka mendekatkan Azrul dengan Aireen gadis paling popular di universiti mereka menuntut sehinggalah membantu Wadi dan Fa


  3. Sha Mohamed Sha Mohamed says:

    PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å katarak book, Katarak PDF/EPUBNovel yang sangat menarik Mulanya nampak macam kisah pelajar Universiti dengan masalah semasa Namun bila dibaca makin lama makin suspen Bermula dengan tuduhan meniru ke atas Wadi dan Wadi koma diserang hinggalah kepada pembongkaran kumpulan gangster yang membawa dakyah yang menakutkan


  4. Nisa Nisa says:

    PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å katarak book, Katarak PDF/EPUBKatarakmenceritakan tentang 'Aku' dan rakan rakannyaAzrul Wadi Anas Fadhil yang sedang belajar di sebuah Universiti tempatan 'Aku' merupakan bekas pelajar Hendry Gurney Azrul seorang penggondam yang hebat Wadi si genius yang suka tidur Anas pengarah filem pendek yang tersohor di youtube tetapi merahsiakan identitinya dan Fadhil pula seorang bakal peguam


  5. Fadzli Jamaludin Fadzli Jamaludin says:

    PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å katarak book, Katarak PDF/EPUBTatkala membaca novel ini mengingatkan zaman kolej aku di universitiwalaupun bukan orang penting seperti Wadi tapi sedikit sebanyak ceritanya membuatkan aku mengimbau kenangan silamkehidupan seorang pemimpin politik kampus masalah pendatang haram di kolej aku di panggil sebagai Ai Hong kisah cinta persahabatan di masukkan dalam novel iniCover yang menarikmalahan setiap bab terdapat ilustrasi yg serupa dengan cover novelKisah yang di paparkan pun merupakan satu kelainan daripada novel2 yang aku baca sebelum iniperihal politik kampusAku tertanya2 juga wujudkah Tok Dalang seperti yang di gambarkan dalam novel inihmmmWalau bagaimanapun novel ni di cacat cela dengan banyak juga kesalahan ejaanhilang mood membaca seketikamalahan terdapat banyak watak2 pembantusampingan sedikit menggelirukan pembaca seperti aku pada Bab 41 ms 448 boleh rujuk dialog aku sedikit keliru dengan kewujudan Azrul


  6. Azra Yukiko Azra Yukiko says:

    PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å katarak book, Katarak PDF/EPUBDah lama tgk buku ni baca sinopsis rasa mcm ' alah mcm buku cita budak2' Bila dah baca baru pk balik 'nyesal x baca awal2' ahaks x pasal2 ak jd pendengar lagu2 lama


  7. Ogy Yusof Ogy Yusof says:

    PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å katarak book, Katarak PDF/EPUBHmmmmm Dok menung lepas habis baca novel ni Antara rekaan dan kebenaran rasanya semua bersangkut paut pada mula pembacaan beranggapan alahai kisah budak U ke kisah kehidupan budak U yang tak lari dari kisah belajar kisah cinta tertarik dengan penyampaian perasaan cinta itu dapat bayangkan macam mana bentuk persembahan masa azrul mahu aireen menerima isi hatinya Kelakar gak dok pikir camni budak U Korang ingat nak bercinta cari pasangan jer ke? Setel satu babak Haa Mereka ni sahabat yang bermula di universiti Azrul si cerdik IT Anas si pengarah berbakat Wadi si pintar Fadhil genius undang undang dan 'aku' yang bernama zamri pada awal buka


  8. NorHazren Mohd NorHazren Mohd says:

    PDF/EPUB Fitri Hussin Å Katarak Epub Æ Å katarak book, Katarak PDF/EPUBSesuatu yang baru konspirasi yang besar watak watak yang bagus penceritaan yang menarik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *